tirsdag 20. oktober 2009

Vi lever livet framlengs, men forstår det baklengs!

Sitatet i tittelen er hentet fra Søren Kierkegård. Og jeg kjenner at det utfordrer meg ganske mye akkurat nå. For slik livet er nå for tiden, så er det ikke så mye jeg forstår. Men jeg tror at jeg en gang i livet kommer til å se tilbake på denne tiden og virkelig forstå hva som foregikk i livet mitt på den tiden(altså denne tiden;)).

Ble minnet på to bibelvers, som jeg virkelig trengte å bli minnet på. Les og nyt og stol på at det virkelig er sant, og gjelder i ditt liv, akkurat som jeg må lese, nyte og stole på at det virkelig er sant og gjelder i mitt liv.

”Fred etterlater jeg dere. Min fred gir jeg dere, ikke den fred som verden gir. La ikke hjertet bli grepet av angst og motløshet.”
Joh 14,27

Og til sist, et vers jeg vurderer å knytte til tattoveringen med fotsporne som jeg snakket om tidligere:

"Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk! Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus."
Fil 4,6-7

Kom også nettopp nå på en sang som pappa pleide å synge for meg når jeg var kjempeliten og ikke fikk sove. Slenger ved teksten på den også(Litt fritt etter eget hode:):

Jeg er hos Deg min Gud, som fuglen i sitt rede
Jeg er hos Deg, som barnet, hos sin mor
Jeg er hos Deg min Gud
Jeg er hos Deg min Gud
Når dagen går mot natt
Vær nær hos meg, vær nær hos meg
Min Gud, så får jeg ro.

Cecilie<3

Ingen kommentarer: