mandag 7. september 2009

oi oi oi.. dett i desa!

jaja, da ska du se te at e har klart å bli skikkeli forkjøla.. noe så de holder også:P hehe. begynne å komme mæ nå, mn i går å tidliger i dag, ville e bare sove sove sove.. kjente de litt på lørda au, mn ska jo ikke bli syg, så kjøre på full rulle, å da blir e jo nødt te å bli syk te slutt..

helga va innholdsrik, først på klassetur fra fredag te lørda, får ikke lagt til bilder akkurat nå, men kjøpte de feeteste solbrillene e har sett på lenge.. de kan sees som profilbildet mitt på facebook eller på msn:) hytta te Camilla ligge på Ombo, hvor mæ å stine besøkte ein tunell som ikke va heilt feri, tilbragte ein kvalitetstime på Finnøy, å ankom Ombo akkurat i tide te å spise nydelig pizza mens vi venta på at stampen skolle bli varm, noe an ikke gjorde, men det gjorde ikke no, for Maiken, Rein å Petter bada fordeom.. Camilla va innom au ein tur i stampen.. må ha vert kaldt, mn tøffe som toget va de:D

lørda va de klart for party party hos stine, siden samboerne hosine va bortreist, de va kjempekos:D stakk på salem etterpå å traff litt folk å kjadra.. deilig:D solveig va hjemme fra oslo, å de va kooos:D hehe..
på sønda va de første søndagstur med SKRIKS å selv om vi va 6 stk, som alle he bodd ei stond i stavanger(bortsett fra Anders da;)) så hadde mi ein kjempeflott tur me lite(les ingenting) regn:D fant mæ ein hønk å tror e ska gå for han så slippe e å velge i dilemmaet mitt(les tidligere blogginnlegg;)). sovna på senga mellom turen å imi, begynne å bli rimelig forkjøla ser du:( hehe.. sov rimeliii lide natt te manda, så sov over første forelesning å litt te.. første gang e har gjort det ever..va to timer på skolen å så labba e hjem å campa forran tv'n å sov, slumra på tv'n, fikk kakao å kanelboller..
begynne å bli bedre nå, så planlegge å stikke på skolen 2 timer før e ska på lagsmøde me kake å kos å jesus å gode folk:D glede mæ:D :D :D

nattinatt, cecilie<3

2 kommentarer:

Børge sa...

jodå, interressant å lesa denne bloggen her... Tenkte eg bare måtte kommentera for å visa at eg faktisk hadde lest :P

Cecilie sa...

fine den børge:D