onsdag 15. april 2009

Små søte lam!

På vei til skolen i dag så jeg det søteste jeg har sett på lenge.. jeg gikk forbi Jernaldergården å der e de sauer, å de sau'an hadde fått lam.. å de lamman e noe a de sjønneste e har sett på lenge.. me lange tynne usikre bein stavra de se rundt å de hadde litt sjuskte tynn ull i mange forskjellige farger.. blei ståande å kikke på de på veien hjem au, å e kjente at e blei gla inni mæ:)

(bilde a de utroli søte lamman kommer når e får overført bildan på data'n;))

ein ann ting som gjør at e bli gla, e de deilige vårværet som har vert nå de siste dagan. de e så herli å kunne gå i tynn genser å vest te skolen å ikke fryse sæ halvt forderva.. pleie som regel å fryse rimelig mye, men de siste dagan har e ikke gjort de nei,gikk faktiskt me buksan oppbretta på vei hjem i da:D genialt..

påska har vert deili, va hjemme noen dager etter suldalsturen, fikk jobba noen timer,hadde familiemidda me besteforeldre på begge sider, leste faktiskt litt skolesaker:O, å va me på 13-19tur te Flystveit.. de va utroli koseli.. fikk au troffe gode gamle venner å venninner, å de va ekstra stas:D skolle hatt der her i stavanger heile gjengen,de hadde vert sjefs:D

Cecilie

Ingen kommentarer: