mandag 1. september 2008

Stavanger-mosvangen

se de... da va e endeli vell installert i mosvangen hybelhus, i rommet som skal være mitt resten av studentåret i stavanger.. kaos vil de nok være ei stund te, mn de får så være:P hehe..
har bodd hos Ingvild og Kai Dag frem til nå, luksus:D hihi.. vekking a Vicky, å frokost me niste hver dag, middag kl halv 5 eller 5 hvis e va hjemme, å hvis ikke va det rester til mæ i kjøleskapet.. tøyet ble vaska, å bretta å kom fiks feri ner på rommet mitt, kan man ha de bedre? å fremforalt, utrolig koselige folk, reservemamma å pappa.. tusen takk for at e konne bo hos dere, bedre start tror e ikke e konne fått<3



de første 2 ugan her i stavanger har bare flydd avsted, blei redda fra æ være lost når noen vennlige sjeler ropte "Hei KRIK" å Ørjan vinka mæ bort te standområdet.. blei me på Kick-off me Ny generasjon, å de e utroli hyggeli at folk huska mæ daen etterpå, å gjorde sånn at første daen på UiS ikkje blei bare nye folk, mn folk e faktiskt hadde sett før au:D kånge, tusen takk<3>
mæ å gunda (dn meget fancye sykkelen min, kjøpt for den nette sum av 100 kr å med lås til 100 kr:P) fikk sykkelkart av Kai Dag, å gjett om det ble iog fremdeles kommer til å bli) brukt flittig for å finne fram de første dagan:P hehe.. ganske stolt over at e fant fram te bowlingen på Mariero (uttales det Marie-ro, eller Mariero i ett toneleie ?? innspill, ja takk:D) uten å ringe noen eller å spør om hjelp til veien(nesten hvertfall.. va litt skommelt å sykle ner i skauen etter de lille vannet på toppen:P) fant faktisk veien hjem au, sammen med Ingunn å Margunn(som bor like nedi gata for Ingvild å co) uten for mye oppoverbakker å sånt stress:p
folkan i klassen, eller på studiet mitt e knallkoselige, å basisgruppa har store potensialer for å bli kånge, må bare bli litt mer kjent, å begynne å lese å jobbe sammen, så får vi se.. gleder mæ faktistkt te å studere sammen me folkan.. å de e fordi fangan e spennanse:) førskolelærer har de meste e trenge for å bli motivert te å leste tror e..

Blei me på masse sammen me KRIK fokan å Laget folkan, blant anna spillkveld på søndagsskolehuset i Pedersgate(hvor pappa en gang i sin tid hadde tilholdssted som ansatt i Laget), bowling (hvor Ørjan beviste at gutter kan gjør to ting på en gang, altså snakke i telefonen å bowle ein strike samtidig, evig imponert der ja;), grilling på Grannes, Ungdomsmøte på Salem i byen, tur te Preikestolen (som va ein heilt fantastisk tur) , tirsdagstrening, flying start me Salem Air, because we care, CHRISC kveld å konsert med September When på torvet i stavanger.... tida har jo flydd avsted:o hihi.. å de e kånge..



å siden e har hatt de så flott her borte, så va de nesten sånn at e ikke ville hjem å hente resten a tingane mine, slik at e konne flytte inn på mosvangen, men når e kom hjem va de greit å treffe folk å se fiine mandal igjen.. brukte mesteparten a freddagskvelden på å pakke, men fikk troffe eindel folk på kaféen å de va koseli.. lørdagen pakka mi alt inn i bilen(usannsynelig mye som ska være med når ein flytte:P) å spiste mat hos mormor å far før vi satte nesa hjemover te stavanger.. så den fineste Ferrarri'n, ein blå ein, når mi stoppa på moi å spiste is..
søndagen va den store flyttedagen, å endelig kvart over fire kunne e flytte inn.. rommet så slik ut før e tømte bilen:

å etter å ha tømt en Opel Astra Stasjonsvogn med ting å dill å dall, så det ganske kaotisk ut:P

hihi.. jaja, de blei litt mer orden etterhvert, å mer skal det bli, men nå ska de lestes å studeres litt før e ska på skolen å ha gym:) de blir stas.. seinere i dag e de korøvelse for første gang på salem, å de blir stas:)
Cecilie





2 kommentarer:

Trine Selvikvåg sa...

Hei Cecilie!

Så kjekt å finna nye så he blogg. Veldigt jilt å læsa at du he fått en bra start på Stavanger-livet. Syns ao dæ æ kjekt å ha dæg mæ i gjengen! Me trenge sånne jente så dæg :D

Cecilie sa...

ååå, så koseli me kommentar:) stortrivdes virkeli i gjengen her borte altså:) knallmorro å lese eventyret om gullår å de to guttan:P hihi..